Peuterdans

Tijdens peuterdans staat plezier hebben voorop maar het is meer dan alleen maar bewegen op muziek. Er wordt tijdens de les volop aandacht gegeven aan de fantasie en belevingswereld van jouw kind, de grove en fijne motoriek, taalbegrip, samenspel en ritmegevoel.

 

 

Kleuterdans

Tijdens de les kleuterdans wordt op een creatieve en verhalende wijze de kleuters uitgedaagd om te ontdekken wat hun lichaam allemaal kan. Daarnaast leren ze de basis elementen van het klassiek ballet zoals de verschillende voet posities.

Street Jazz

Street Jazz is een mix van streetdance en jazzdance. Zo wordt er tijdens deze les gewerkt aan technieken maar ook wordt er gewerkt aan een choreografie. Een perfecte mix voor diversiteit. 

Dansmix

Dansmix is een les waarin alle stijlen aan bod komen. Zo kunnen ze ontdekken welke stijl ze leuk vinden, en leren ze van elke stijl de basistechnieken. 

Urban 

Urban is een verzamelnaam. Zo komen de stijlen streetdance, hiphop, dancehall, oldschool etc. aan bod. Deze les bied veel diversiteit, leuke muziek en gave choreografieën!

Modern Jazz

Met modern jazz leer je technieken van beide stijlen te combineren. Hierbij werk je aan spanning en ontspanning, ademhaling, dynamiek, ruimtegebruik en nog veel meer. Het dansplezier wordt daarbij natuurlijk niet vergeten! Je krijgt een technische training, losse choreografieën en af en toe een improvisatie.

Dans Fit

Wil je graag in je kracht, conditie, lichaamsbewustzijn en stabiliteit vooruitgaan? Krijg je het maar niet voor elkaar om motivatie te vinden voor  oefeningen? Tijd om op een leuke manier aan de slag te gaan met jouw lijf! Door middel van dans zullen fitnessoefeningen in een plezierig jasje gestoken worden op aanstekelijke muziek.